Omwille van de wegenwerken moeten mensen een andere weg nemen om in de Hoppestraat te komen: als je uit de richting van de Ijzerlaan komt neem je de Woumenweg tot achter het kerkhof,je slaat in aan de belastingen ,aan het rond punt van de Pluimstraat naar links en dan de omleiding volgen. kom je van Esen neem dan aan het rond punt de Eikhofstraat ,je slaat rechts in naar de Pluimstraat ,voetbalplein voorbij,aan het rond punt naar rechts  en  dan omleiding volgen.
Teken leven overal: in je tuin, in de duinen, in het bos, ... Ze kunnen zich vastbijten in je huid en zo kun je ziek worden. Wat kun je doen om de ziekte van Lyme te voorkomen? Controleer jezelf en anderen op tekenbeten elke keer nadat je in de natuur bent geweest. Vind je een teek? Verwijder hem dan rustig en in één beweging. Volg een maand lang de mogelijke symptomen op. Ga naar je huisarts bij één van de symptomen. De ziekte van Lyme kan je behandelen met antibiotica. Meer info leest u hier: www.tekenbeten.be
Dr De Lameillieure van 06/06 tot 13/06 Dr Boussauw van 11/06 tot 13/06 van 16/07 tot 31/07 Dr Lodewijck van 10/06 tot 14/06 Tijdens het verlof kunnen patiënten terecht bij de “huisartsen frontlijn”.
Dokter Hoet start op 2 oktober met haar praktijk.